Input aanleveren – Rea-Life-Hack #1

De allereerste Rea-Life-Hack! Deze gaat over het aanleveren van input.
Stel, je wil een flyer. Natuurlijk klop je dan aan bij je favoriete communicatie bureau: Realine. Maar dan moet jij nog input aanleveren. Hoe doe je dat nou? En waar moet je op letten? 

  1. Teksten lever je aan in een word-bestand, zodat wij die makkelijk kunnen kopiëren.

  2. Houdt rekening met de lengte van je teksten. Op een A5 flyer past geen A4’tje aan tekst, maar 2 zinnen is weer te leeg. Niet helemaal zeker hoeveel tekst je moet schrijven? Vraag ons gerust om advies, vinden we leuk. 

  3. Afbeeldingen ontvangen we het liefst per mail, of stuur het pad naar de locatie van de afbeelding mee. (dus niet: ‘foto met Imre op stoel’). Wil je ons helemaal blij maken? Stuur dan keuze uit een aantal foto’s (staand, liggend, ingezoomd, uitgezoomd). Dan kunnen wij helemaal iets moois maken. 

  4. Bundel alle input. Verschillende mailtjes of slackjes met delen van de input vinden we verwarrend. Het liefst krijgen we alle input in één keer per mail (of de locatie van waar het staat). Is er toch nog iets wat ontbreekt, maar moeten wij wel vast aan de slag? Laat ons dan weten hoeveel ruimte we vrij moeten houden.

  5. Lever de input op tijd (voor de afgesproken deadline) bij ons aan. Lukt dat nou echt niet? Laat het ons dan op tijd weten.  

Scroll naar boven
Scroll naar top